Hivatalos UNICAL MÁRKAKERESKEDÉS ÉS SZAKSZERVIZ Energia Plusz Geosolar Kft. Elérhetőségeink: +36-30-966-3936, +36-30-786-1050, +36-30-716-0050 További szolgáltatásaink: Épületgépészeti tervezés, kivitelezés, Épületek műszaki gépészeti üzemeltetése, Távfelügyelet, Épületautomatika, Intelligens házak


Go to content

Main menu:


Épületautomatika tervezés, kivitelezés


Épületgépészeti ipari automatikai rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása, a hozzá tartozó erősáramú rendszerek tervezésével kivitelezésével.


Az épületautomatizáló rendszerek alapfunkciói közé tartozik, hogy az épületek belső hőmérsékletét a beállított optimális tartományban tartsák. Figyeljék az esetleges meghibásodásokat a különféle rendszerekben, és üzemzavar esetén értesítsék a karbantartásért, üzemeltetésért felelős személyeket telefonon, SMS-ben vagy e-mailben. Az épületautomatizálás segítségével csökkenthetőek az épület energia- és karbantartási költségei a szabályozatlan épületekhez képest. A rendszerek üzemeltetését általában a megspórolt energia költségek fedezik. Az automatikai rendszereknek nagy szerep van a megfelelő komfortszint biztosításában is.

Napjainkban az energiatakarékos épületek elengedhetetlen feltétele az intelligens szabályozás. A professzionális épületautomatikai rendszerek intelligens vezérlést biztosítanak az épület fűtési-, hűtési-, és légtechnikai berendezései számára, amely által jelentős energia megtakarítás érhető el. Szinte bármely épület automatizálható, természetesen olyan gépészeti berendezések szükségesek hozzá, amelyek tudják fogadni az automatika vezérlő jeleit. Az épületautomatika fő feadata a kényelmi funkciók mellett az energia hatékony felhasználása.

A megbízhatóság érdekében a Honeywell professzionális rendszereit telepítjük.


Családi házak, kisebb épületek automatizálására a TapHome szabályzókat ajánljuk.

Bővebb információk !!! Intelligens Otthonok
Bővebb információk !!! Okos Házak

Elérhetőségeink: +36-30-966-3936, +36-30-786-1050, +36-30-716-0050

Főoldal | Épületgépészet | Épületautomatika | Üzemeltetés Karbantartás | Gázkazánok | Intelligens Otthonok | Kapcsolat | Site Map
Back to content | Back to main menu